потрібна допомога по сублімації
потрібна допомога по сублімації
всім вітання, допоможіть ... вирішила нещодавно зайнятися сублімаційним друком та ось на футболках та чашках від чорної фарби залишаються плями та розводи поза малюнком. багато матеріалу іде в брак, що робити?
ФОТО ЕСТЬ ?
как вариант может быть проблема в высокой температуре и времени
Попробуйте уменьшить время и подобрать температуру под Ваши материалы
Попробуйте уменьшить время и подобрать температуру под Ваши материалы
дякую за відповідь спробую поміняти температуру та час . А фото браку наразі немаю.
Треба термо-прес акуратно підіймати, щоб папірець з малюнком сублімації не летів в інше місце і не падав на гарячий виріб, бо відбивається, напевно. А без фото не зовсім зрозуміло характер браку.
дякую за пораду обов"язково напишу про результат та скину фото. Тепер робила кружки то якість теж не дуже. Замість голубого фону вийшов фіолетовий, букви розмазує, та і низ кружки добре не вибиває.
Дорогі форумчани, мені терміново потрібна порада. Займаюся сублімаційним друкум на кружках. у цьому бізнесі я "чайник". У мене після виходу паперу з принтера з"являються вертикальні білі лінії. Вони на світлому незамітні, а на темному замітні, мене дуже турбує , що продукція виходить недосконала. Допоможіть . sos sos принтер епсон 3620
1. Прочистите сопла в принтере, Чтобы не было белых полос
2.200 градусов, 180 секунд! снимать холодную!!
2.200 градусов, 180 секунд! снимать холодную!!
Здравствуйте.
Ваш мфу на 4 цвета не очень подходит для данного вида работ. Если это полосы в виде белых маленьких точек то это из-за механизма подачи бумаги. Надо его периодически чистить.
Ваш мфу на 4 цвета не очень подходит для данного вида работ. Если это полосы в виде белых маленьких точек то это из-за механизма подачи бумаги. Надо его периодически чистить.
Может быть есть смысл заняться чем-то другим? (не хочу никого обидеть)