Чи передбачена відповідальність власників Бігбордів?
Чи передбачена відповідальність власників Бігбордів?
Колеги, цікаво знати ваше відношення до цієї ситуації http://news.bigmir.net/capital/1975280- ... j-partner-
- спд коваленко
повбивав би гадів!
Хто саме вартий страти? Замовники, дизайнер, власник бордів...? Мені цікаво насамперед який відсоток з нас здатний відмовлятися від замовлень (тобто втрачати певний прибуток) у разі, якщо їх сенс порушує законодавство або мораль? Чи навіть трохи розвести питання: якщо законодавство - має спрацювати інстинкт самозбереження, а якщо просто моральні устої?
- спд коваленко
какое там " втрачати прибуток"...
пишут тут некие русские - бывшие товарищи по полиграфическим форумам - я их нах...
я даже друзяк-однокласников похерил, когда они стали ... "а какая разница?" спрашивать
и клиентов мягко прошу - никаких мейл.ру
Я НАДЕЮСЬ ЗДЕСЬ ВСЕ ТАКИЕ ???
пишут тут некие русские - бывшие товарищи по полиграфическим форумам - я их нах...
я даже друзяк-однокласников похерил, когда они стали ... "а какая разница?" спрашивать
и клиентов мягко прошу - никаких мейл.ру
Я НАДЕЮСЬ ЗДЕСЬ ВСЕ ТАКИЕ ???
Дякую за вашу позицію, розділяю й поважаю. Іншим, гадаю, поки що не до Кав'ярні... Підключайтесь, будь ласка, колеги. Може хтось іншої думки?
- спд коваленко
да и прибутку багато втратив...
много было жирных русских заказов,
но теперь не хочется даже про них вспоминать
повбивав би гадів...
много было жирных русских заказов,
но теперь не хочется даже про них вспоминать
повбивав би гадів...
- спд коваленко
а де ж слово у захист від 73-х процентів?
типу "немає різниці" які ...
типу "немає різниці" які ...
яке слово. тут ж одні порохоботи)
До операторів реклами питань немає - розміщенні незаконно на рекламних площах 9 різних операторів.
Питання до тих хто надрукував та тих 3-х осіб хто незаконно (с поспіхом, бо неякісно) розклеїв.
А... ну і до тих хто бездумно продовжує ділити країну. Навіть тут на професійному форумі.
Питання до тих хто надрукував та тих 3-х осіб хто незаконно (с поспіхом, бо неякісно) розклеїв.
А... ну і до тих хто бездумно продовжує ділити країну. Навіть тут на професійному форумі.