Набір косметики
Набір косметики
Порадьте мені якісну косметику для обличчя, який бренд краще брати на подарунок дружинні
-
KieillOrin
Якщо шукаєш косметику на подарунок дружині, то я б точно радив звернути увагу на https://lamel.ua/. Я сам брав їхні продукти, коли хотів зробити невеликий б’юті-набір. Склад нормальний, упаковка виглядає красиво, а ціни не кусаються. Мені подобається, що бренд підходить і для щоденного використання, і для святкового макіяжу. Дружина оцінила тональник і рум'яна, казала, що текстура м’яка й лягає рівно. Тож на подарунок - саме те.
Согласна, данный бренд отличный!
-
arlingtonheights
Я цікавлюся різними брендами косметики і часто читаю статті, щоб дізнатися більше про компанії, які їх виробляють. Нещодавно натрапила на матеріал про косметичний ринок і вирішила дізнатися про брокард хто власник. Це допомогло мені зрозуміти, як компанія розвивалася, які бренди входять до її портфоліо та хто приймає ключові рішення. Завдяки такій інформації легше оцінювати нові продукти і робити усвідомлений вибір при покупці, навіть якщо просто цікавишся історією та структурою компанії.